top of page
Red-Background-Gradient-with-Logo.jpg

OVER BMF

About-Us-banner-background.jpg

BMF Hydraulics produceert gespecificeerde hydraulische cilinders en bijbehorende mechanische componenten. Onze jarenlange ervaring in de industrie met onze moderne fabrieken, bieden onze klanten de kwaliteit en service van een lokaal product, en prijzen die concurreren met de wereldmarkt.

BMF is gewend om als familiebedrijf te leveren aan diverse industrieën en OEM bedrijven. Ze kunnen een oplossing technisch uitwerken en produceren voor elke gewenste hydraulische beweging. 

Aangepast ontwerp-1.jpg

Aangepast Cilinderontwerp

De werktuigbouwkundige ingenieurs van BMF werken met onze klanten samen om hun hydraulische oplossingen te ontwerpen op basis van tekeningen, productmonsters of specifieke toepassingen. Door ervaring kunnen ze alternatieve materiaal- en ontwerp-specificaties voorstellen om de betrouwbaarheid te vergroten, de levensduur te verlengen en/of de kosten te verlagen.

Kwaliteit

BMF streeft naar producten van de hoogst mogelijke kwaliteit. We weten dat onze cilinders een cruciale rol spelen in de producten van onze klanten, en elke dag betrouwbaar moeten zijn. Als ISO 9001-2015 gecertificeerd bedrijf werken we volgens de strengste kwaliteitsverbeterings-programma's. En met interne kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat consequent producten van de hoogste kwaliteit aangeboden worden. Alle cilinders zijn traceerbaar via serienummers en worden op druk getest volgens de ISO 10100-2001-normen.

Testen-&-Kwaliteit-2.jpg
Aangepast-HPU-3.jpg

Levering van hydraulische systemen

Naast hydraulische actuatoren biedt BMF klanten ook mechanische componenten en zelfs volledige hydraulische systeemoplossingen aan. Wij vervaardigen op maat gemaakte mechanische componenten, hydraulische aggregaten, tanks en klep-spruitstukken. We werken samen met hydraulische componenten van wereldwijde merken en assembleren hele hydraulische systemen volgens klantspecificatie.

Voorraad- en logistieke oplossingen

Omdat we onze producten over de hele wereld verzenden, beheren we het gehele logistieke proces van deur tot deur. Wij verpakken de cilinders goed beschermd,  om ze veilig te kunnen transporteren.

Met magazijnen aan de Amerikaanse West- en Oostkust, en nu ook in Europa, helpen we onze klanten met hun toeleveringsketen. Het op voorraad houden voor onze klanten speelt hierin een grote rol.

Magazijn-4.jpg
Klantenservice-5.jpg

Klanten Service

BMF Hydraulics helpt u graag bij het inkoopproces, van concept tot eindproduct. Ook met bestaande apparatuur zijn er oplossingen voor cilindervervanging aan te bieden. Aan elke klant wordt een service-medewerk(st)er toegewezen om ervoor te zorgen dat uw order op tijd wordt geproduceerd en verzonden.  Daarnaast helpen ze u met voorraadbeheer.

bottom of page